Ymergatan 49

Ymergatan 49


Äckregården— Varberg

Ymergatan 49Äckregården— Varberg

Unik och vacker trea med ljuvligt markplansläge!

Välkommen till vad som kan vara Äckregårdens vackraste trea! Här bor du så härligt med både gavelläge och markplan som ger dig egen ingång, trädgård med bl.a skön gräsmatta, doftande lavendel och rosor , snickrade lådor där du kan odla grönsaker och blommor och dessutom en ljuvlig altan. Du kan även smidigt gå runt från entré- till baksida.

Inne har man mycket smakfullt renoverat och fått ett riktigt läcker hem. Det vågade valet med gröna luckor i köket tillsammans med den ljusa bänkskivan och kaklet samt mörkare vitvaror gör att man lätt förälskar sig här. Man har samtidigt öppnat upp mot hallen där du har stora ljusgrå klinkerplattor vid entrén som sedan övergår i vackert golv som även kommer igen i de andra rummen. Från vardagsrummet har du dörr ut till baksidan som gränsar mot litet grönområde och ger dig ett fint läge i området. Badrummet är självklart helkaklat och har en riktigt skön känsla med bra förvaring, tvättmaskin, torktumlare och här drar handfatet i sten ögat till sig. Inbyggda spotlights i alla rum, gott om garderober och även eget förråd vid entrén.

Trivsamt område med låg bebyggelse och närhet till Brunnsbergsskogen, fina lekplatser, förskola, skola, gym, is- och simhall, mataffär mm. Föreningen har bytt alla ytterdörrar, alla fönster och yttertaken samt kompletterat med solpaneler.

Välkommen att boka in dig på visning till en trea som sticker ut!


Boarea
73 kvm
Avgift
4 574 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2023-12-12

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Ymergatan såldes av oss 2023-12-12. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Ymergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad