Adam Birk, ansvarig mäklare i Varberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Adam Birk

Ansvarig mäklare

Påskrivet

Stråvalla—

Väröbacka—

Varberg
Stråvalla— Väröbacka— Varberg


Påskrivet

Stråvalla— Väröbacka— Varberg

Boende med allt i ett plan nära hav och natur!


Referensnummer
575 260
Budgivning pågår
4 300 000 kr
Visa bud
Boarea
101.5 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Varberg

Kontakta Adam för mer information kring visningsmöjligheter.

Adam Birk
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostadOmrådet
Stråvalla  i varberg

Stråvalla

Stråvalla är beläget i Varbergs Kommuns norra del, cirka 26 km från centrum och gränsar med Kungsbacka kommun. Stråvalla är sommartid en populär turistort med badområdet Stråvallastrand och Stråvalla Camping.


01
Fördelar med området
Båtliv Bussar Parker/Grönområden Hundvänligt Badstrand Barnvänligt Fiske

02
Nöje

I Stråvalla Småbåtshamn kan den båtintresserade ha sin båt. Cirka 3 km norr om Stråvalla ligger Frillesås där du kan äta en hamburgare på Frillegrillen eller en pizza på Reale Pizzeria. Varför inte svänga förbi Larssons glass för en kulglass om vädret tillåter?


03
Sport och fritid

För dig som uppskattar rörelse och gemenskap finns Stråvalla fritidsförening för både stora och små. Föreningen har funnits sedan 1954 och erbjuder medlemmarna allt från Simskola, Tennis, Yoga och volleyboll till badflotte, bastu, grillplats och strandfest. Som medlem i föreningen tillhandahåller du även ett parkeringstillstånd som gäller för parkering vid stranden och som underlättar parkering under sommarens varma stranddagar.

Under sommarhalvåret kan man besöka Stråvalla Strand för en dag bland sanddynorna full av sol i den vita finkorniga sanden, bad i havet och en glass från kiosken i det heta sommarsolen. Stranden har kapacitet för cirka 200 badgäster.


04
Kommunikation

Till Varbergs centrum från Stråvalla är det cirka 26 km och tar lite under en halvtimme med bil. Via buss tar du linje 615 som tar cirka en timme. Bussen går var 20:e minut.


05
Familjeliv

I Stråvalla ligger förskolan Stråvalla Förskola. Närmaste skolan är Väröbackaskolan där eleverna går i årskurs F-9.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Adam!

Adam Birk
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.