Julles väg 21A

Julles väg 21A

Slutpris

3 180 000 kr


Gloppe— Väröbacka— Varberg

Julles väg 21A


Slutpris
3 180 000 kr

Gloppe— Väröbacka— Varberg

Havsnära stuga med enastående utsikt!

Välkommen till ett idylliskt läge endast några hundra meter från Kattegatts blåa och ljuvligt brusande vågor. Här får du uppleva havet och västkustens natur på nära håll.

Julles väg 21 A bjuder på en fantastik vy ut över havet med kobbar och skär och på altanen sitter du ljumna sommarkvällar och blickar ut samt njuter av när solen sakta dalar ner i havet, magiskt.
Tomten som är på över 1 200 kvm bjuder på vindpinade tallar, stor gräsmatta och inte minst altaner i flera olika väderstreck där du fångar solen från tidig morgon till sen kväll.
Stugan med sin matta svarta fasad ger ett sobert och välkomnande intryck.
Inne ryms allrum som bjuder på öppen spis med brasinsats och charmigt gammalt trägolv, kombinerat kök och hall, två sovrum samt en toalett. Friggebod används idag som gästrum med dusch- och tvättavdelning.

Detta är en stuga för dig som vill njuta av sköna dagar vid havet. Tänk att svepa morgonrocken om dig och ta en kort promenad ner till havet för ett uppfriskande morgondopp!
Strax nedanför finner du Gloppe småbåtshamn där båtplats ingår i köpet. Kanske eftermiddagen spenderas på havet med att utforska öarna utanför och njuta av den medhavda picknickkorgen? Lagom till kvällen tänds grillen hemma på altanen där skratt och skål hörs tillsammans med familj och vänner samtidigt som du ser ut över havet och tänker att detta måste vara livet när det är som bäst!

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
63 kvm
Driftkostnad
21 089 kr/år
Tomtarea
1 253 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-05-12

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Julles väg såldes av oss 2021-05-12. Se alla våra försäljningar i Väröbacka samt även på Julles väg.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.