Stenlyckevägen 14

Stenlyckevägen 14

Slutpris

1 940 000 kr


Skällåkra— Väröbacka— Varberg

Stenlyckevägen 14


Slutpris
1 940 000 kr

Skällåkra— Väröbacka— Varberg

2 stugor på stor friköpt tomt i mysigt & havsnära område

Välkommen till en underbar plats på jorden! Stenlyckevägen 14 ligger vackert inbäddad bland grönska på stor tomt om 1912 kvm och med ett naturområde som angränsar. Ett härligt stugkoncept med en större stuga, ett gästhus och en friggebod. Närhet till havet och badplatser samt sandstrand vid Videberg hamn och Båle Strand i Bua.

Den större stugan har ett mysigt allrum som med fördel möbleras med bäddsoffa, här finns ett praktiskt kök, duschrum, 3 sovrum varav två med utgång till altan/trägård. Här finns altan på både fram och baksida och tar du den utvändiga trappan upp till balkongen bjuds du på en vidunderlig havsutsikt!

Gäststugan har 2 sovrum samt en hall med diskho och kombinerad kyl/frys. Här ges möjlighet till många sängplatser och det är enkelt att dela upp familj och vänner. Här är lite enklare standard och båda stugorna använder en förbränningstoalett som nås utifrån. Här är endast sommarvatten i dagsläget, som fn köps av grannen från dennes djupborrade brunn. Ett alternativ till det kan vara att djupborra en egen brunn på tomten. Det finns även en friggebod på tomten för cyklar, trädgårdsredskap mm. Gott om plats för barnen att spela fotboll, ha studsmatta mm.

Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område.


Boarea
36 kvm
Driftkostnad
9 168 kr/år
Tomtarea
1 912 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-09

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Stenlyckevägen såldes av oss 2022-09-09. Se alla våra försäljningar i Väröbacka samt även på Stenlyckevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.