Furubergsvägen 8 / Veddige / Varberg

Rymlig villa i souterräng med högt läge och garage i huskroppen. Härliga uteplatser och spabad!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
150/90 kvm
Driftkostnad
48 319 kr/år
Tomtarea
1 323 kvm
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Furubergsvägen såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Veddige samt även på Furubergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Veddige är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Furubergsvägen 8 erbjuder vi nu en gedigen enplansvilla i souterräng med stora bonusytor i källaren. Entrén sker genom källaren där det finns 2 sovrum, helkaklad dusch/relax med bastu, gästtoalett, matkällare och förråd. En trappa i etage tar dig en våning upp till stort vardagsrum med braskamin och med utgång till inglasat uterum, matrum, rymligt kök med stor tvättstuga i anslutning, helkaklat badrum samt 2 bra sovrum. Bilen parkerar du smidigt på den asfalterade uppfarten eller i garaget i källaren med passage in i huset. Perfekt att köra in barnvagn och ha alla familjens ytterkläder där nere. Stor hörntomt om 1323 kvm med högt läge, berg i dagen och fin gräsmatta. I Veddige finns förskola, skola, affär, vårdcentral, simhall, ishall mm. Goda kommunikationer till Varberg både med buss och tåg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Veddige

Veddige är en tätort i Varbergs kommun och är beläget i härliga området Viskadalen. Veddige ligger cirka 20 km från Varbergs centrum och har cirka 2100 invånare.

Nöje

I Veddige finns en trevlig strandpromenad utmed ån Viskan. Utöver det har man närhet till naturen. I centrum finns pizzerian Bella Napoli Pizzeria, Restaurang Viskan och Veddige Grillen. I centrala Veddige finns även Hemköp som tillhandahåller dagligvaror.

Sport och fritid

I Veddige finns en ishall, där tidigare Veddige Vipers hade sin klubb, men som nu mera slagits ihop med Varbergs Hockey och går under namnet Varberg Vipers. Veddiges Bollklubb grundades 1940 och har sin verksamhet i orten. Det finns även en simhall.

Kommunikation

Mellan Veddige och Varberg går tåget en gång i timmen. Föredrar man att åka buss går linje 616 mellan Varberg och Veddige. I fall du väljer att ta bilen är körtiden 22-25 minuter.

Familjeliv

I Veddige ligger Vidhögeskolan som är en F-9. För dem lite yngre finns bl.a Ramstorp förskola, Ringvägens förskola, Vidhöge förskola samt Solkulla förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.