Okome-Backagård 223 / Okome / Vessigebro / Falkenberg

Drömhus till salu!

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea/biarea
283/37 kvm
Driftkostnad
34 220 kr/år
Tomtarea
4 277 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-12-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Okome-Backagård såldes av oss 2017-12-19. Se alla våra försäljningar i Vessigebro samt även på Okome-Backagård

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Okome är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns en möjlighet att förvärva ett unikt hus som erbjuder njutning för alla sinnen. Här har du balkonger i solens alla väderstreck och en fantastisk utsikt över Ätrafors vackra vattenspegel. Säljarna har lagt ner hela sin själ i arbetet och tänk vad man kan åstadkomma med kärlek, gedigna material, stor känsla för detaljer och framförallt genom att aldrig ge upp. De har utgått från en ladugårdsbyggnad och skapat ett riktigt drömhus!

Gråstensgrunden är uppförd år 1900, resten av huset är byggt under 2000-talet och man har låtit stengrunden sätta karaktären för hela huset. Två våningsplan där entrén nås från framsidan med entréhall, två sovrum, sällskapsrum i vinkel med öppen spis med insats, helkaklat badrum med dusch, tvättstuga, förråd och pannrum. En pampig ektrappa tar dig upp till andra våning som även nås från baksidan av huset - med ingång via köket! Här möts man av allrum och kök i öppen planlösning - högt till tak med bjälkar, helkaklat badrum med dusch, sovrum, klädkammare och sovloft. Utgångar till både terrass, balkong och veranda!

Dessutom en härlig tomt med fina planteringar, växthus, mat/vinkällare och ett dubbelgarage. Huset erbjuder alla moderniteter och möjligheter till alltifrån arbete på distans (fiber installeras i slutet av 2017), självhushållning av frukt och grönt genom den genomtänkta trädgården till möjligheten att dela upp huset i två separata lägenheter som möjliggör generationsboende eller uthyrning av ett plan.

Välkommen till en helt unik möjlighet och välkommen till att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration