Björnenvägen 37 / Åre Björnen / Åre

Maffig ägarlägenhet i Åre Björnen!

Slutpris
11 000 000 kr
Boarea
176 kvm
Driftkostnad
3 215 kr/mån
Rum
7 rum (4 sovrum)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2020-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnen Björnenvägen såldes av oss 2020-11-27. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Björnen Björnenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åre Björnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Om du letar efter ett lyxigt boende i fjällen där du inte behöver trängas har du kommit rätt. Denna ägarlägenhet om 176 kvadratmeter i två plan rymmer fyra sovrum med garderober från Italienska Maronese ACF, kök i öppen planlösning med köksö som har induktionshäll med 6 plattor för matlagning. Vinkyl, dubbla ugnar, dubbel kyl/frys, mikro och ångugn. Alla vitvaror i köket är av märket Miele. Två allrum varav det på entréplanet ligger i öppen planlösning mot köket med en stor öppen spis med en gedigen murstock. Tre rejäla, helkaklade badrum varav ett med helkaklad bastu som ger spa-känsla. Bastuaggregat av märket Tylö som man styr via digital display i badrummet. Alla badrummen är utrystade med mekaniskt frånslutsfläkt av märket PAX.
Entréplanet har väl tilltagen takhjöd i alla rum.
Trapphus med belysta trappsteg av valnötsträ.
Alla stendetaljer i lägenheten, så som murstock, detaljer i trappan och fasaden är av handslipad skiffer från Oppdal i Norge.
Lägenheten andas lyx och kvalité rakt igenom.
Genomgående golvvärme i hela lägenheten!
Till lägenheten hör även ett skidförråd som kanske är Åres lyxigaste skidförråd där inredningen är från Italienska AR-TRE, lika så i kök och tvättstugan.
Snart till försäljning hos Mäklarhuset Åre!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.