Idrottsvägen 6

Idrottsvägen 6

Slutpris

595 000 kr


Åsarna— Berg

Idrottsvägen 6


Slutpris
595 000 kr

Åsarna— Berg

En trevlig villa i Åsarna

Välkommen till en väldigt trevlig villa i Åsarna. Här välkomnas ni av en rymlig hall med plats för ytterkläder och förvaring. På entréplan finns ett kök som har öppnats upp mot allrummet, perfekt för trevlig gemenskap vid matlagningen. I allrummet finns det plats för både sällskapsdel samt matgrupp och det hela rundas in av stora fönster som ger ett härligt ljus. Centralt i rummet finns även en öppen spis med insats. På övervåningen finns det dessutom tre rymliga sovrum, samtliga med stora härliga fönster samt ett badrum. Under 2019 uppdaterades ytskikt på övre plan med nya golv i sovrum och hall. Även köket renoverades delvis och är idag fräscht och omsorgsfullt uppdaterat.

En trappa ner har vi ytor som man bara drömmer om. En rejäl tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Innanför det har vi ett vallarum, perfekt för en skidåkarfamilj. Förutom detta erbjuder suterrängvåningen även en stor relaxavdelning med duschkabin och bastu, kan det bli bättre efter en kall höstdag i skogen eller efter ett skidpass på vintern? Bredvid relaxavdelningen finns även ett stort sovrum eller varför inte ett allrum för tonåringarna? Här sätter bara fantasin stopp. Detta våningsplan har också en WC och en matkällare med gott om utrymme på förvaringshyllor.

Idrottsvägen 6 ligger en kort promenad bort från skidstadion i Åsarna, så här är det bara att ta skidorna i handen och traska bort till något av alla de olika skidspår som finns, det går även anslutningsspår upp till det populära Kyrkspåret med flera skidspår uppe vid Åsarna gamla kyrka. Cirka 20 minuter bort når man Klövsjö/Storhognas skidområde med fler längdspår och skidbackar. Klövsjö/Storhogna tillhör Vemdalens skidområde som har totalt har 58 skidbackar. Skoter kan köras från huset och sommartid finns det massvis med löpar- och cykelspår i direkt närhet. I Åsarna finns många aktiva skidåkare vilket lett till att det både finns mycket fina skidspår samt MTB- och löparspår utmärkta. I byn finns även cykelbutik och ett helt nytt Åsarna skicenter är under uppförande. Mer om spår och aktiviteter finns att läsa på www.asarnaskicenter.se.  Åsarna har även förskola, skola, butik m.m., så det här huset passar perfekt för både permanentboende och fritidsboende. Huset är besiktad och säljs med dold fel försäkring.
Kontakta oss gärna för mer information!


Boarea/biarea
134/16 kvm
Driftkostnad
47 196 kr/år
Tomtarea
1 657 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-01-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.