Ängevägen 30G / Brunflo / Östersund

Hemtrevlig hörnlägenhet om 3 rok med egen ingång i markplan!

Slutpris
825 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 307 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ängevägen såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Brunflo samt även på ängevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunflo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hem till en mycket hemtrevlig trerummare med det bästa läget i området! Denna trivsamma hörnlägenhet är ljus och luftig tack vare ljusinsläpp från tre håll.
Ingång via en egen entré. Charmigt kök med ljust gula köksluckor i originalutförande som lyser upp. Från köket har du utsikt mot ett grönområde. Matplats vid fönster som ligger i anslutning till köket och träribbor som praktiskt skärmar av mot vardagsrum. Vardagsrummet har gott om plats till en stor soffa och fint parkettgolv.
Båda sovrummen har nya ytskikt, det är vita väggar och laminatgolv med träimitation i båda rummen. Det ena sovrummet har utgång till balkong samt ingång till en praktisk klädkammare.
Badrummet har våtrumsmatta på golv och vägg och är renoverat i närtid. Skönt med egen tvättmaskin i lägenheten.

Väljer ni att bosätta er här har ni närhet till det mesta Brunflo har att erbjuda. Inom en kilometers radie finner ni förskola, skola, affärer, hälsocentral och järnvägsstation samt fantastiska promenadstråk invid Storsjöns strand.

Välkomna att höra av er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brunflo

Brunflo ligger naturskönt med fin utsikt över Storsjöbygden och är Jämtlands näst största ort. Här finns det mesta för den aktive idrottaren.

Nöje

Förutom ett stort urval av sport aktiviteter så erbjuder centrum ett antal matbutiker, konditori, färghandel, blomsteraffärer, frisörer och loppis m.m Här finns även badhus, ishall och elljusspår.

Fritid

Området erbjuder hög aktivitet såsom ett aktivt föreningsliv med bland annat ishockey, fotboll, skidor, innebandy, simning och gymnastik och för den golfintresserade finns Storsjöbygdens golfklubb, samt flertalet gym.

Kommunikation

Med buss 110 tar du dig in till Östersund. Med bil snabbast E14 men det går också att åka gamla vägen via Ope in till Östersund. Finns även bra cykelvägar.

Skolor

I närområdet finns tre kommunala grundskolor, Kastalskolan upp till årskurs nio, Sörgårdsskolan och Storvikenskolan har båda förskoleklass till tredje klass, och i Ångsta finns en enskilt driven öppen förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.