Gränsvägen 10 b / Brunflo / Östersund

Hemtrevlig och välplanerad 3:a med balkong.

Slutpris
600 000 kr
Boarea
77.5 kvm
Avgift
4 066 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gränsvägen såldes av oss 2020-09-25. Se alla våra försäljningar i Brunflo samt även på gränsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunflo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brunflo och Gränsvägen 10b som ligger i ett lugnt och omtyckt område alldeles intill gröna strövområden i lantlig miljö.
Lägenheten välkomnar dig med en ljus hall med hemtrevligt kök som har vita köksluckor och plats för matbord vid fönstret.
Vackra fönsterbrädor i sten. Fint badrum med dusch och tvättmaskin som renoverades av bostadsrättsföreningen 2008. Här finns också en gästtoalett.
Bra med förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober. Vardagsrum med slipat fint originalparkettgolv.
Härifrån tar du dig ut på balkongen som ligger i högt och bra läge med sol större delen av dagen och kvällen.
Några rum har äldre ytskikt, renoveringsfond finns på 3169 kr.

I närheten finns all service man kan tänkas behöva. Matvaruaffärer, konditori, pizzeria, träningscenter, hälsocentral, badhus, apotek, tandläkare, skolor och förskolor.
Perfekt pendelavstånd för dig som arbetar inne i Östersund men vill bo en liten bit utanför. Det är gott om bussförbindelser in till Östersund dagligen, restid ca 20 minuter.
På promenadavstånd når du Storsjön och Brunfloviken där det finns elljusspår, bike park, och även cykelväg in till Östersund.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brunflo

Brunflo ligger naturskönt med fin utsikt över Storsjöbygden och är Jämtlands näst största ort. Här finns det mesta för den aktive idrottaren.

Nöje

Förutom ett stort urval av sport aktiviteter så erbjuder centrum ett antal matbutiker, konditori, färghandel, blomsteraffärer, frisörer och loppis m.m Här finns även badhus, ishall och elljusspår.

Fritid

Området erbjuder hög aktivitet såsom ett aktivt föreningsliv med bland annat ishockey, fotboll, skidor, innebandy, simning och gymnastik och för den golfintresserade finns Storsjöbygdens golfklubb, samt flertalet gym.

Kommunikation

Med buss 110 tar du dig in till Östersund. Med bil snabbast E14 men det går också att åka gamla vägen via Ope in till Östersund. Finns även bra cykelvägar.

Skolor

I närområdet finns tre kommunala grundskolor, Kastalskolan upp till årskurs nio, Sörgårdsskolan och Storvikenskolan har båda förskoleklass till tredje klass, och i Ångsta finns en enskilt driven öppen förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.