Högåsen 151

Högåsen 151

Slutpris

4 950 000 kr


Högåsens fritidsområde— Duved— Åre

Högåsen 151


Slutpris
4 950 000 kr

Högåsens fritidsområde— Duved— Åre

Lyxigt i fjällen!

Med en fantastisk utsikt mot Snasahögarna och fjället utanför dörren har vi nu fått förtroendet att sälja denna arkitektritade fritidsbostad med fokus på att tillvarata utsikten, generösa rum och genomtänkta uteplatser i alla väderstreck så du har sol dag som kväll. Här finner du det lugn som du behöver samtidigt som du får en modern bostad med allt vad det innebär.
Utan tvekan kan man bo här permanent, men huset är av säljarna byggt som fritidsbostad. Med sina 170 kvm bjuds man in till en övervåning som har groventré och huvudentré. Stort, härligt allrum med utsikt mot Snasen, och flera utgångar till en altan med plats för umgänge både vid frukost och middag. Inglasad verandadel på husets västra sida. Allrum och köksdel har generösa fönsterpartier för att man skall kunna njuta av naturen på utsidan. Dessutom är köket byggt så att man under matlagningen kan samtala med middagsgästerna vid matbordet samtidigt som man hänförs av naturen utanför. Braskaminen kan du vända antingen mot allrummet eller köket beroende på var du sitter. Övervåningen har också en separat toalett. Hela entréplanet har öppet upp i nock.
En trappa ner från entrén finner man ytterligare ett allrum med utgång till ett trädäck, som ger känslan av att sitta ute i naturen. Tre sovrum och grovingång/förråd även här, som man lätt skulle kunna förvandla till ytterligare ett sovrum, om man önskar. Utanför den här ingången finns en jacuzzi och ett stort kallförråd för cyklar, skidor etc.
I souterrängplanet ligger också husets badrum, som är generöst tilltaget med dusch, toalett, dubbla handfat och tvättmaskin.
Öster om huset ligger ett stort förråd för skotrar etc.
Huset är utrustat med smart el som gör att du kan styra golvvärme, värmepump samt belysning via appar.


Högåsens Fritidsområde är beläget i Enafors, med ca 15 minuter till Storulvån. Samma avstånd har man till Storlien och till Åre är det ungefär 35 minuter. Vill du nyttja fjället med skoter är det enkelt att ta sig ut på skoterlederna från huset. Se fil under dokument och länkar i beskrivningen.


Boarea
ca 170 kvm
Driftkostnad
38 146 kr/år
Tomtarea
2 245 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-06

Mäklarhuset Åre

Denna villa på Högåsen såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Högåsen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.