Sällbacken 21

Sällbacken 21

Slutpris

850 000 kr


Duvedsbyn/Sällbacken— Duved— Åre

Sällbacken 21


Slutpris
850 000 kr

Duvedsbyn/Sällbacken— Duved— Åre

Tomt i natursköna Sällbacken!

I det natursköna området Sällbacken, ett par kilometer från Duveds centrum finner man denna tillgängliga sluttningstomt om ca 1465 m² som nu söker ny ägare. Här kan du eller ni tillsammans skapa er drömbostad!

På fastigheten medges en maximal byggnadsyta om 100 m² i ett plan. Vind får ej inredas. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnaden är 3,5 m.
Maximal byggnadsyta för sluttningsvåning (souterrängvåning) om 80 m². Såvida huvudbyggnad byggs med souterräng medges en högsta byggnadshöjd på 4,2 m.
Uthus får bebyggas om max 15 m² byggnadsyta. (i uthus får ej boningsrum inredas). För mer information, läs detaljplanen under fliken ”dokument och länkar”. För frågor rörande byggnation etc., tag kontakt med Åre kommun.

Sällbackens Samfällighet består av 35 fastigheter, där en del av fastigheterna är permanentboende och resterande fritidsbostäder. Ett trivsamt område för den som vill kunna klä på sig ytterkläderna och bege sig ut i skogen och fjällen. Längdspåren går en bit ovanför området, skoterled ligger ca 100 meter från fastigheten. Inom området finns även en tennisbana.

OBS!! Notera att byggnad tillhörande grannfastigheten, Duved 3:48, är olovligt uppförd över tomtgräns och står till viss del placerad på fastigheten Duved 3:47 (se nybyggnadskarta publicerad under "dokument och länkar").
Nuvarande fastighetsägare har inte vidtagit några särskilda åtgärder för att få byggnaden flyttad och någon ersättning för markupplåtelsen har inte utgått. Eftersom grannfastigheten bebyggdes år 2005 har även preskriptionstiden passerat.
Även infartsvägen för Duved 3:48 går in en bit på denna fastighet.


Driftkostnad
8 375 kr/år
Tomtarea
1 465 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
ÅRE DUVED 3:47
Såld
2023-03-15

Mäklarhuset Åre

Denna tomt på Sällbacken såldes av oss 2023-03-15. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Sällbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.