Fröjavägen 12A / Frösödal / Frösön / Östersund

Stor 2:a med balkong. Möjlig 3:a!

Slutpris
990 000 kr
Boarea
68.5 kvm
Avgift
3 811 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fröjavägen såldes av oss 2019-04-10. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Fröjavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösödal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stora 2:a med balkong. Möjlig 3:a! Hemtrevlig lägenhet utan insyn och med balkong i söderläge!
Kök med plats till matplats och vita köksluckor i klassisk stil. Kaklat badrum som är bekvämt utrustat med tvättmaskin. Genomgående ljusa ytskikt och fint parkettgolv i vardagsrummet. Praktisk klädkammare finns i hallen. Lägenheten är ljus och rymlig och är från början en 3:a. Väggen mellan f.d sovrum och vardagsrum har rivits för att få en öppen och ljus planlösning. Nästa ägare kan själv välja hur den vill disponera den ytan då väggen enkelt kan byggas upp igen.

Här på Frösön bor du med närhet till naturen och fina motionsstråk samtidigt som du lätt tar dig in till Östersund med en trevlig promenad längs Storsjön eller med buss från flera närliggande busshållplatser. Trevlig mataffär ett stenkast bort och gym, pizzeria, blomaffär och restaurang i närområdet.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.