Frösö-Berge 111

Frösö-Berge 111

Slutpris

5 550 000 kr


Frösön— Östersund

Frösö-Berge 111


Slutpris
5 550 000 kr

Frösön— Östersund

Familjevilla med magisk utsikt och ljuvligt läge på populära Frösön!

Söker ni ett nybyggt hus på det perfekta läget med magisk utsikt och kvällssol? Läget kan nog inte bli bättre än så här. Här bor ni nära stan med känslan av att bo på landet, nära längdskidspår och slalombacke, nära skog och natur, närhet till en populär förskola.
Villan är från år 2010 har två väl tilltagna altaner så att man kan njuta av morgonsol och kvällssol. Invändigt är standarden fortfarande i toppklass så ni kan luta er tillbaka och slippa kostsamma renoveringar. Alla val som är gjorda är lätta att tycka om då det är väldigt smakfullt inrett. Vardagsrummet med vitlaserat ekgolv ligger i centrum i huset och präglas av rymd med ryggåstak och ljus från stora fönsterpartier samt värmande kamin. Utgång till den stora altanen. En stor öppning till köket ger fin kontakt mellan rummen. Köket av märket HTH är stilrent och stort nog till ett långbord. Inbyggt ljudsystem och spotlights i vissa rum. Två fina badrum, det ena med hörnbadkar och det andra med dusch samt 4 st sovrum. Fiber är indraget. Behaglig golvvärme i alla rum. Här bjuds det in till livskvalité och ett bekvämt familjeliv.

Varmgarage med förrådsdel, attefallshus om ca 25 kvm med plats till vänner och bekanta som kommer på besök, alternativt ungdomsboende eller möjlighet till uthyrning.

Frösön är barnvänligt och har något som passar alla. Här finns bland annat motionsspår för löpning och längdskidåkning, slalombackar, fina promenader, ridskola, gym, downhill och fotbollsplaner. För den golfintresserade så finns en golfbana i närheten. Flertalet fik finns på Frösön. Från Östersund centrum tar du dig enkelt med buss över till Frösön (busshållplats finns i närheten), så när ni bor här klarar ni er på 1 bil!

Missa inte detta unika tillfälle!


Boarea/biarea
136/40 kvm
Driftkostnad
31 180 kr/år
Tomtarea
1 539 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-30

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Frösö-Berge såldes av oss 2020-04-30. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Frösö-Berge.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.