Östmundstigen 1 / Frösön / Östersund

Välkommen till Östmundstigen 1

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
220 kvm
Driftkostnad
46 800 kr/år
Tomtarea
941 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2018-05-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Östmundstigen såldes av oss 2018-05-09. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Östmundstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Östberget och Östmundstigen 1 som erbjuder ett av Frösöns mest storslagna lägen. Detta genom en magnifik utsikt över Östersunds stad och där Brunfloviken breder ut sig. Den ca 220 m² stora och välbyggda tegelvillan uppfördes under mitten 1950-talet och har därefter varit i samma familjs ägo. Huset är byggt i 1 1/2-plan med hel souterrängvåning och inrymmer bland annat ljusa och trevliga sällskapsutrymmen med utsikt över vattnet, vackra fiskbensmönstrade ekparkettgolv, murad öppen spis och möjlighet till fyra sovrum.
I souterrängplanet finns en separat lägenhet om ca 50 m² med egen entré som inrymmer allrum, sovrum, kök samt dusch och toalettrum (lämplig för uthyrning eller generationsboende). Villan har blivit väl omhändertagen med bland annat byte av yttertak, nytt kök och matrum (se mer under historik och genomförda förbättringar). Den närmare 1000 m² stora hörntomten är också bebyggd med två-bils garage mot Räntmästarvägen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration