Oltjärn 105

Oltjärn 105

Slutpris

1 840 000 kr


Oltjärn— Hede— Härjedalen

Oltjärn 105


Slutpris
1 840 000 kr

Oltjärn— Hede— Härjedalen

Fint läge och utsikt över Sonfjället och Oltjärn!

Välkommen till Oltjärn 105, beläget drygt 3 km från Hede. Med två uteplatser både på övre- och nedreplan i direkt söderläge ger en magnifik utsikt över Sonfjället som stoltserar sig med sin karaktäristiska siluett mot horisonten. Här kan du smyga upp först av alla i familjen och gå ner till tjärnen i morgondimman för ett dopp. Här är naturen ständigt närvarande med fantastiska vandringsleder bara runt knuten. Under vintern bjuder området på längdspår och tjärnen är ett "put and take" vatten med röding, öring och regnbåge. Hela området är ett lugnt och fridfullt fritidshusområde som byggdes upp under 60- och 80-talet. Direktaccess till skoteråkning och härliga aktiviteter. Här bor du i mitten av pist områdena med ca 8 mil till västra Härjedalens skidsystem med bland annat Funäsdalen, Lofsdalen och ca 3 mil till Destination Vemdalen.

Fastigheten på två plan är tidigare en konferenslokal och har sedan 2019 använts som fritidsbostad. Det övre planet är rymligt med ett mindre arbetskök, två wc-rum, förrådsutrymmen och ett stort allrum med plats för kalas, tv-rum eller om man väljer att dela upp det i flera rum. Här finns alla möjligheter för att göra det till sitt. Det nedre planet nås utvändigt och har goda utrymmen med tvättstuga, bastu, duschutrymmen och två omklädningsavdelningar. Varför inte inreda som en alldeles egen spaavdelning? Med ett värmande spabad utomhus så är spaet komplett!

Huset har god potential att bli ett komplett permanent- eller fritidshus. Här kommer du trivas så fort du kommer in i området.


Boarea/biarea
120/60 kvm
Driftkostnad
39 290 kr/år
Tomtarea
1 938 kvm
Såld
2023-04-18

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Oltjärn såldes av oss 2023-04-18. Se alla våra försäljningar i Hede samt även på Oltjärn.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.