Skärsjövålen 62

Skärsjövålen 62

Slutpris

1 750 000 kr


Hede/Skärsjövålen/Synderkölen— Hede— Härjedalen

Skärsjövålen 62


Slutpris
1 750 000 kr

Hede/Skärsjövålen/Synderkölen— Hede— Härjedalen

Stuga med alla bekvämligheter vid Skärsjövålen!

Välkommen till Skärsjövålen 62, en fantastiskt mysig stuga i det omåttligt populära fritidshus området Skärsjövålen, strax utanför Hede. Fastigheten har under de senaste åren uppdaterats och omsorgsfullt renoverats. På fastigheten ryms storstugan med altan i sydläge, ett stort förråd som upprättades så sent som ifjol av lokala hantverkare, ett vedförråd och en magisk grillplats. Stugan ger dig ett varmt och tryggt välkomnande och man vill verkligen slå sig ner i soffan i vardagsrummet efter en heldag i skidspåret. Ljudet av brasan och någon som står och lagar mat i köket. Eller varför inte njuta av en härlig måltid utomhus? Eller värma på den varma chokladen efter en skotertur?

Ljusa trägolv övergripande i hela stugan med träväggar ger en ombonad och härlig känsla. Du välkomnas in i en ljus hall med tåligt vinylgolv och klädhängare. Rakt fram finns det renoverade badrummet med duschkabin, förbränningstoalett och kommod. Öppen planlösning med ett stort allrum med braskamin. Kök och matplats med plats för minst sex personer. Ett sovrum med massor av förvaring och plats för dubbelsäng. Ytterligare ett sovrum där det idag är inrett med två våningssängar. Köket är renoverat med alla bekvämligheter och här kommer det lagas många härliga måltider tillsammans.

Här har du naturen runt hörnet, du kan ta skotern från gården och vara ute på fjället på ett ögonblick. I Skärsjövålen når du fantastiska äventyr, sommar som vinter. Härliga turleder, fina längdspår och vill du åka utför har du hela Härjedalens skidanläggnignar på en radie på cirka 10 mil. Sommartid har du möjlighet att spela golf på den vackra golfbanan i Hede som bjuder på en fantastisk 18-håls parkbana. I Hede finns alla bekvämligheter som du kan behöva - Ica Butik, apotek, hälsocentral, blomsterbutik, järnaffär, möbelaffär, träningsmöjligheter, camping med utomhuspool sommartid, pizzerior och restauranger.

Besiktning är utförd, ta kontakt med mäklaren för protokollet. Varmt välkomna att kontakta oss för en visning!


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
19 891 kr/år
Tomtarea
1 985 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-01-03

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Skärsjövålen såldes av oss 2024-01-03. Se alla våra försäljningar i Hede samt även på Skärsjövålen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.