Slagvattengränd 7

Slagvattengränd 7

Slutpris

2 025 000 kr


Mörsil— Åre

Slagvattengränd 7


Slutpris
2 025 000 kr

Mörsil— Åre

Charmigt hus i Mörsil!

Huset, som heter Daltorp, anno 1886 om 80 kvm med Bullebykänsla i den äldre delen av Mörsil. Huset är omsorgsfullt renoverat med mycket av den äldre charmen bevarad.
På entréplan finns hall, stort badrum, lantligt kök, matplats och vardagsrum. Mellan matplats och kök är det en värmande braskamin samt utgång till altan där nuvarande ägare förberett för att sätta tak eller glasa in, bygglov krävs för detta. Övervåningen består av två sovrum, varav det ena idag används som kontor, separat toalett, sovalkov samt flertalet isolerade kattvindar som ger gott om förvaringsutrymme.
Genomgående såpskurade trägolv i hela huset förutom badrummet på entréplan, tidstypiska tapeter blandas med linoljemålade väggar och tak vilket ger huset en otroligt mysig känsla!

I trädgården har energi lagts på att plantera både det ena och det andra. Blommor, plommonträd som ger mycket frukt, en gigantisk körvel, rabarber som räcker till både paj, saft och kräm är bara ett axplock av vad som finns i trädgården.
På tomten finns även en vedbod, ett förråd där halva delen är isolerad och inredd som en snickarbod samt en jordkällare med bra temperatur för förvaring av till exempel potatis.

Gott om parkeringsutrymme där det är förberett med plintar för att sätta upp plank samt förberett för elbils-laddare.

Förskola, skola, tågstation, matbutik och fina skogsområden finns på gångavstånd från Slagvattengränd 7.

Huset är försäkrat med ett sk "Skyddat köp" och besiktning kommer att ske måndag 17/7.
Garderoberna kommer ingå i köpet, säljs annars utan möbler och inventarier.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
45 161 kr/år
Tomtarea
882 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-08-04

Mäklarhuset Åre

Denna villa på Slagvattengränd såldes av oss 2023-08-04. Se alla våra försäljningar i Mörsil samt även på Slagvattengränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.