Fågelbärsvägen 55 / Odensala / Östersund

Lummigt och barnvänligt

Slutpris
2 275 000 kr
Boarea
85 kvm
Driftkostnad
26 538 kr/år
Tomtarea
483 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Fågelbärsvägen såldes av oss 2018-10-04. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Fågelbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Odensala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bärvägarna i Odensala är en härlig oas lagom långt ifrån stadens brus. Här cyklar barnen fritt på gatorna med kompisarna vägg i vägg och du kan passa på att njuta på den mysiga och lummiga bakgården i lugn och ro då huset är avskilt placerat nästan längst in i området. Huset är av mindre modell men inrymmer allt man behöver och renoverades genomgående från grunden under 2003. Här har ni tre sovrum, socialt sammankopplade umgängesytor i kök och vardagsrum samt ett fräscht badrum med kakel och klinker. Underbar baksida med stor altan, gräsmatta, härlig växtlighet och vinterbonad friggebod. På framsidan huset finns garage, förråd och cykelförråd. Välkommen hem till Fågelbärsvägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration