Hästhagsvägen 15

Hästhagsvägen 15

Slutpris

4 000 000 kr


Eriksberg— Östersund

Hästhagsvägen 15


Slutpris
4 000 000 kr

Eriksberg— Östersund

Toppenläge i Eriksberg

På en av de bättre hörntomterna i Eriksberg, bostaden som tillhört en av Östersunds kända musikprofiler Arnold Österlund är nu till salu. En och samma ägare från början av 1960-talet då huset uppfördes. Ett stenkast från skidstadion, nära trevliga ströv- och naturområden samt det bekväma avståndet till stadskärnan gör Eriksberg till ett av Östersunds mest populära bostadsområden. Villan har fyra sovrum på entréplanet och ett stort, härligt vardagsrum, där man ser Frösön, Oviksfjällen och klara dagar även Åreskutan från de generösa fönstren. Villan har ett visst renoveringsbehov men har en genomtänkt planlösning och potential att bli ett modernt drömhus för en familj. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
130/130 kvm
Driftkostnad
34 207 kr/år
Tomtarea
789 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-12-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.