Hästhagsvägen 15 / Eriksberg / Östersund

Toppenläge i Eriksberg

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea/biarea
130/130 kvm
Driftkostnad
34 207 kr/år
Tomtarea
789 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-12-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Hästhagsvägen såldes av oss 2016-12-20. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Hästhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en av de bättre hörntomterna i Eriksberg, bostaden som tillhört en av Östersunds kända musikprofiler Arnold Österlund är nu till salu. En och samma ägare från början av 1960-talet då huset uppfördes. Ett stenkast från skidstadion, nära trevliga ströv- och naturområden samt det bekväma avståndet till stadskärnan gör Eriksberg till ett av Östersunds mest populära bostadsområden. Villan har fyra sovrum på entréplanet och ett stort, härligt vardagsrum, där man ser Frösön, Oviksfjällen och klara dagar även Åreskutan från de generösa fönstren. Villan har ett visst renoveringsbehov men har en genomtänkt planlösning och potential att bli ett modernt drömhus för en familj. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration