Kopparslagargränd 40

Kopparslagargränd 40

Slutpris

1 410 000 kr


Lugnvik— Östersund

Kopparslagargränd 40


Slutpris
1 410 000 kr

Lugnvik— Östersund

En sann lägenhetsdröm, 3:a med klass rakt igenom.

Om du söker en stilfullt renoverad lägenhet finns den perfekta här, i populära, naturnära och barnvänliga Lugnvik. En otroligt fin och välplanerad 3:a på 74,5 kvm. Hela lägenheten renoverades under 2019-2020.
Med en rymlig inglasad balkong som delar av året upplevs som ett extra rum.
Här går stil och funktion hand i hand. Bostaden präglas av stilrena, smakfulla och genomtänkta materialval med neutrala färgval där er stil och möbler är lätta att passa in.

En välkomnande ljus hall där ni möts av klinker och vidare ett mörkt laminatgolv i ek som sedan följer er genom hela lägenheten.
Till höger från hallen ligger det moderna köket. Badrum med klinker, kakel i grå nyans och duschväggar med svart spröjs, vilket ger en härlig industriell känsla i badrummet. Här medföljer den kombinerande tvättmaskinen och torktumlaren. Ljust vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp.
Två rymliga sovrum, varav i det större finns utgången till den inglasade balkongen med sol från eftermiddagen till kvällen.

En trevlig innergård med möjlighet för umgänge, grillning och lek. Här bor du bekvämt ett stenkast till skola, förskola, matvaruaffär, pizzeria, strövområden och elljusspår. Endast en kort promenad ner till Storsjön och några kilometer in till Östersunds centrum. Bra kommunikation eller en smidig expresscykelväg tar dig hela vägen till centrala Östersund.


Boarea
74.5 kvm
Avgift
4 335 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-20

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Kopparslagargränd såldes av oss 2021-04-20. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Kopparslagargränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.