Brudslöjevägen 9

Brudslöjevägen 9

Slutpris

3 700 000 kr


Storlien— Åre

Brudslöjevägen 9


Slutpris
3 700 000 kr

Storlien— Åre

Med fjället utanför huset!

Med skidbackarna i blickfånget och längdspåren utanför dörren. Så är det på Brudslöjevägen i Storlien där du finner den här fantastiskt gedigna och trivsamma "fjellhyttan" som blev uppförd 2003 och påbyggd 2007.
Du har entré med plats för kläder och skor samt dörr in till tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho och förvaring. Vidare så kommer man in till ytterligare en rymlig hall med gott om garderober, tre sovrum efter varandra på höger sida samt ett badrum med dusch, badkar och bastu. Här är också trappan upp till loftet, som inte har full ståhöjd, men där man specialbyggt sängplatser på ett smart sätt.
Från hallen kommer man så in i den rymliga och trivsamma storstugan med sina synliga runda balkar i det förhöjda taket och den snyggt infällda insatskaminen. Fönster i flera väderstreck ger bra ljusinsläpp och utgång till altan med söderläge för sköna stunder i vårvintersolen.
I vinkel med storstugan ett praktiskt och snyggt kök med alla finesser och i anslutning till köket en groventré, där man kan kliva in efter skidturen och ta av sig kläder och skor.
På fastigheten finns också ett skoterförråd på ca 16 kvm med elström och elport.

Vissa möbler och inventarier kommer att ingå i försäljningen.
Säljaren kommer inför försäljning att besikta fastigheten, med sk "Skyddat köp", vilket innebär besiktning med försäkring.

Storlien är fantastiskt på många sätt. Inte bara för att man är direkt på fjället i sagolik natur, utan också för att det finns något för var och en, sommar som vinter. Antingen väljer du att åka i Storliens fina slalombackar, eller så går du på tur mot någon av fjällstationerna, eller så tar du skotern och beger dig till någon av de intilliggande sjöarna för att prova fiskelyckan. Sommartid upplever du fjället helt annorlunda, med bär- och svampplockning och fina vandringsleder.
Här finns också flera restauranger, affärer och ett Högfjällshotell mm.
Dessutom tar du dig lätt till Storlien med tåg, om du väljer att lämna bilen hemma.

För mer information rörande skoteråkning i området hänvisar vi till www.vasek.se.


Boarea
96 kvm
Driftkostnad
36 486 NOK/år
Tomtarea
801 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-07

Mäklarhuset Åre

Denna fritidshus på Brudslöjevägen såldes av oss 2023-05-07. Se alla våra försäljningar i Storlien samt även på Brudslöjevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.