Ångstavägen 77

Ångstavägen 77

Slutpris

650 000 kr


Ångsta— Tandsbyn— Östersund

Ångstavägen 77


Slutpris
650 000 kr

Ångsta— Tandsbyn— Östersund

Fritidshus för dig som gillar golf och fiske med servitut på båtplats

Välkommen till ett riktigt smultronställe för dig som gillar natur, lugn och ro. Här har du möjlighet att lämna vardagsrutinerna bakom dig och ta dagen som den kommer.
Detta mysiga ställe ligger på gångavstånd till vackra Locknesjön där du har servitut på en båtplats. Därav tar du dig enkelt ut på sjön för en skön fisketur eller slå läger någonstans för bad och trivsel. I Locknesjön kan du bland annat fiska röding, harr och sik.
Dessutom ligger Storsjöbyggdens golfbana endast 5 minuters bilresa från stugan. Här kan du spela golf med dina vänner och äta en bit god mat.

Stugan bjuder in dig till en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Direkt till höger har du toaletten med en separett och handfat. Rakt fram kommer du in i köksdelen med bänkugn med 2 plattor, kylskåp samt ett flertal skåp. Här ryms även ett mindre matbord. Innanför köket ligger sovdelen med två platsbyggda sängar. Till vänster om köket har du allrummet med plats för både matbord och soffa. Här finns även en braskamin som sprider härlig värme i stugan.
På tomten finns en förrådsbyggnad uppdelad på flera mindre utrymmen, med plats för förvaring av verktyg, en frys, torkskåp och vedbod. En tillbyggnad har här gjorts men inte färdigställts. Denna kan användas som sovrum eller varför inte göras till ett badrum. Här har du alla möjligheter. Egen borrad brunn men idag enbart sommarvatten.

All nödvändig samhällsservice finns i Brunflo, 10 minuter bort. Till Östersunds centrum en bilresa på endast 30 minuter.
Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Inventarier ingår i stugan och förrådsbyggnaden.
Varmt välkomna på visning.
Flera bilder kommer i slutet av veckan.


Boarea
36 kvm
Driftkostnad
6 465 kr/år
Tomtarea
1 510 kvm
Rum
2 rum
Såld
2021-07-02

Mäklarhuset Östersund

Denna fritidshus på Ångstavägen såldes av oss 2021-07-02. Se alla våra försäljningar i Tandsbyn samt även på Ångstavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.