Tomt Blästervallen

Tomt Blästervallen

Slutpris

1 600 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Tomt Blästervallen


Slutpris
1 600 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Eftertraktat läge med stor byggrätt

En familjetomt med bra läge i Björnrike har många frågat efter. Nu är den här och dessutom vid Björnrike Torg! Man befinner sig i händelsernas centrum för här finns restaurang, shop, skidhyra, gästservice, Grizzly Express, Björnvallen med sitt barnområde och skidskola. Här finns dessutom plats för ytterligare infrastruktur och service i framtiden. På tomten får du bygga hela 200 kvm i två plan och inreda med två lägenheter. Det är en rejäl byggrätt som ger dig stora möjligheter. Om du även uppskattar längdåkning har du ett fint spår med elbelysning bara tvärs över gatan. Det här är en utmärkt möjlighet att själv bygga ett drömboende med kanonläge. Kontakta oss för visning eller åk förbi själv och ta en titt. Glöm inte vår drönarvy i annonsen för att få en bättre uppfattning om läget.


Driftkostnad
1 350 kr/år
Tomtarea
1 218 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
HÄRJEDALEN VEMDALENS KYRKBY 43:468
Såld
2021-01-25

Mäklarhuset Sundsvall

Denna tomt på Tomt Blästervallen såldes av oss 2021-01-25. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Tomt Blästervallen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.