Björnrike Övre Nallevägen 12A

Björnrike Övre Nallevägen 12A

Slutpris

1 990 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Övre Nallevägen 12A


Slutpris
1 990 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Fin lägenhet ski in ski out

Lägenhet i Björnrike ska nu säljas. Kanske känner du igen namnet Nedre Grizzlyhusen? Husen byggdes 2011 och har sedan starten varit ett omtyckt och uppskattat boendealternativ hos Björnrikes skidgäster. Det här är ett boende för en familj med sin två sovrum möblerade med totalt fem sängar. Allrummet har stora fönsterpartier som bjuder in landskapet och ljuset. Från allrummet har man utgång till balkong eller uteplats. Här finns ett badrum med dusch och bastu. Lägenheterna ligger vi expressliften Grizzly Express och ett åkband transporterar dig den lilla biten från husen till liften. Inom kort gångavstånd har man restaurangen Björns Brasseri, vårdcentral, Skistar Conceptstore och skidhyra. Ett elbelyst längdspår stryker förbi utanför knuten och föreningen har en grillplats ute på gården för sköna uteluncher i vårsolen. Varje lägenhet har en motorvärmarplats.

Lägenheten ligger för uthyrning hos Skistar säsongen 2020/2021 och en ny ägare tar över avtalet från tillträdesdagen. Intäkterna tillfaller den nya ägaren från tillträdesdagen. Lägenheten har historiskt inbringat fina intäkter till sina ägare. Säljs fullt möblerad och utrustad.


Boarea
55 kvm
Avgift
2 687 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-12-15

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Björnrike Övre Nallevägen såldes av oss 2020-12-15. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Övre Nallevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.