Harrströmsvägen 12 B

Harrströmsvägen 12 B

Slutpris

2 700 000 kr


Sångbäcksvallen— Vemdalen— Berg

Harrströmsvägen 12 B


Slutpris
2 700 000 kr

Sångbäcksvallen— Vemdalen— Berg

En modern och trevlig bostadsrätt i parhusform

Tillfälle att förvärva denna fina bostadsrätt i ett mysigt område som ger en känsla av ett kvarter i Sångbäcksvallen. Här har du naturen runt hörnet bokstavligen och bostadsrätten ligger utan insyn med ett ostört läge.

Invändigt är bostaden i absolut toppskick med genomgående parkettgolv. Klinker i hallen med stora förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning för kök, matplats och social del i högt i tak ger en känsla av rymd. Det tidslösa vita köket har gott om förvaring och vitvaror från Whirlpool. Som hjärtat av detta en värmande braskamin efter långa dagar utomhus med rosiga kinder och kalla tår. I andra delen av huset ryms tre sovrum som idag är inredda med hela sex bäddar och med bäddsoffan i vardagsrummet som komplement ryms ännu fler personer. Badrummet är helkaklat med dusch, wc och rymlig bastu. I anslutning till entrén finns även ett förråd med tvättmaskin, torkskåp och gott om plats för skidor och pulkor. På tomten finns även ett kallförråd.

Under de absolut bästa månaderna i fjällen smyger solen och värmen sig på och de kan avnjutas på den underbara uteplatsen med kvällssolen i sikte. Perfekt för utomhuslunch och grillkvällar.

Med bil når du snabbt skidsystemet i Destination Vemdalen. Högst upp i stugbyn når du Klövsjö skidområde och längdspåren i nära anslutning till fastigheten. På sommaren finns många uppskattade utflyktsmål för hela familjen i närområdet. Klövsjös fjällgolfbanan är beläget ett par kilometer därifrån.

Bostadsrätten kan säljas möblerad efter överenskommelse med säljaren. Titta gärna på vår VR-visning från en fantastiska dag på Sångbäcksvallen.


Boarea
71 kvm
Avgift
1 859 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-01-03

Mäklarhuset Vemdalen

Denna parhus på Harrströmsvägen såldes av oss 2022-01-03. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Harrströmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.