Isvedelstigen 9

Isvedelstigen 9

Slutpris

3 550 000 kr


Södra Storhogna— Vemdalen— Berg

Isvedelstigen 9


Slutpris
3 550 000 kr

Södra Storhogna— Vemdalen— Berg

Unikt läge med stor fjällkänsla!

I södra Storhogna ligger denna pittoreska stuga på Isvidelstigen. Tomten har ett soligt läge där man njuter av solens strålar från tidig morgon till sen kväll. Ett flertal uteplatser finns att välja på beroende på årstid och väderlek. Huset har utvecklats och förbättrats väsentligt sedan fritidshuset byggdes under tidigt 70-tal. Huset har standard som fungerar året om även om det idag används som fritidshus. Kom och upplev Storhogna när det är som bäst!

Fastigheten är en klassisk Klövsjöstuga som byggdes under 1970-talet. Med en välkomnande entré kliver du in i stugan där du genast omges av värmen. Badrumsavdelningen renoverades under 2019 och här njuter du av bastun med direkt tillgång till snön utanför dörren där du kastar dig ut mellan varven när det blir för varmt. Storstugan har en härlig öppen spis i hjärtat och här kommer du spendera många timmar framför brasan. Vardagsrum, matbord med plats för många och ett uppdaterat kök ger en härlig och trivsam känsla. Två sovrum i olika utförande varav den ena rymmer en våningssäng och det andra en dubbelsäng. På fastigheten finns ytterligare två fristående stugor. Den ena ett generöst och praktiskt omklädningsrum med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. En mindre wc och kanske det bästa av allt - massor av förvaringsmöjligheter för cyklar, skidor och pulkor. Här kan du lämna allt medan du åker hemåt. I den andra stugan ryms fler sängplatser och en wc, optimalt för gäster eller ett eget ungdomshäng. Här finns alla bekvämligheter som behövs för en fjällsemester.

Storhogna pistområde nås enkelt med bilen under fem minuter och här tar du dig vidare ut i pistområdet i Klövsjö som bjuder på lite tuffare pister än Storhogna. De med starka ben kan även åka tillbaka till stugan via skidor. Det är samma liftkort i hela destinationen så du kan ta ut svängarna både på Vemdalsskalet och Björnrike. Förbindelsespåret till Vemdalsskalet går i stort sätt runt knuten och via det kan du även ta dig till längdspåren i Storhogna/Klövsjö. Om skoter är er favoritsyssla har ni hittat rätt, för här tar man skotern från stugan och ut på fjället. Är ni sugna på en bit mat efter en lång dag utomhus är det promenadavstånd till både Storhogna M och Storhoga Högfjällshotell, kanske kan ni passa på att unna er en massagebehandling när ni ändå passar på? I Storhogna hittar du lugnet men önskar ni lite mer fart och fläkt ligger Vemdalsskalet tio minuter bort med bil. Storhogna är populärt året om med härliga vandringar under sommar och höst, destinationen välkomnar dessutom flertal nya sommaraktivtiter som cykelleder, vandringsleder och klätterpark.

Stugan säljs med inventarier, så här är det bara att ta med sig understället och flytta in. Kontakta gärna oss för en visning!


Boarea
66.9 kvm
Driftkostnad
51 020 kr/år
Tomtarea
1 708 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-03-09

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Isvedelstigen såldes av oss 2023-03-09. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Isvedelstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.