Södra Ripvägen 2

Södra Ripvägen 2

Slutpris

2 010 000 kr


Sångbäcksvallen— Vemdalen— Berg

Södra Ripvägen 2


Slutpris
2 010 000 kr

Sångbäcksvallen— Vemdalen— Berg

Stuga med fritt läge och vacker utsikt!

Väl omhändertagen stuga med riktig fjällkaraktär på klassiska Sångbäcksvallen. Väggar och golv i trä och kamin som tillför härlig mysfaktor i storstugan.

Bostaden rymmer separerade wc- och duschrum, två sovrum med totalt 4 bäddar och storstuga med kök, matplats och soffgrupp (bäddsoffa som möjliggör extra sängplatser). Altanen är belägen i sydväst och från den stora naturtomten är det vy över Storhogna, Varggransfjället och Vemdalsskalet. Fastigheten får enligt detaljplan bebyggas med en total byggnadsyta om 10% av tomtytan.

Praktiska förvaringsutrymmen i förråd som nås från altanen och ett stort garage i mycket gott skick. Garaget är ca. 24 kvm stort.

Från toppen av Sångbäcksvallen nås Klövsjös skidområde med utförs- och längdåkning. Anslutningspår till längdspåren finns ca 100 m från stugan. Här finns även populära Emma-Britas Café och en transportlift tar dig till Storhognas pister. Nära Sångbäcksvallen ligger Storhogna där allt som behövs för den perfekta fjällvistelsen- året om finns. Här finns både längdåkning och alpin skidåkning i närområdet och naturen är alltid närvarande. På Storhogna Högfjällshotell finns restaurang och spa och på Storhogna torg ligger M-huset med bowling, biljard, underhållning, gym och relaxavdelning. Skidområdet Vemdalsskalet nås med 10 minuters bilfärd och Björnrike på 30 minuter. Mellan områdena går också en skidbuss och samma liftkort gäller för alla fyra skidområdena. I destinationen finns två golfbanor, i Klövsjö och Hede och sommaren erbjuder även vandring och cykling.

Stugan är inte knuten till något uthyrningsavtal och säljs med merparten av inventarier och möbler. Tillträde kan ska fr.o.m. v 10.

Välkommen att kontakta Mäklarhuset för att boka visning!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
30 436 kr/år
Tomtarea
2 051 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-04-06

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Södra Ripvägen såldes av oss 2023-04-06. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Södra Ripvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.