Vårfingerörtstigen 5

Vårfingerörtstigen 5

Slutpris

2 500 000 kr


Storhogna— Vemdalen— Berg

Vårfingerörtstigen 5


Slutpris
2 500 000 kr

Storhogna— Vemdalen— Berg

Gemytlig stuga i Storhogna med altan i söderläge!

Älskar du fjällen på vårvintern? Enligt folkmun är fjällen som bäst kommande tid, mars och april bjuder på många soltimmar och gnistrande vit snö i mängder. Fjällen och Storhogna är fantastisk alla månader på året och här har du möjlighet att köpa ett fristående fritidshus med drömläge i vackra Storhogna.

Vårfingerörtstigen 5 är placerad med ett kanonläge och är en välbehållen charmig stuga som har allt du kan tänkas behöva under din fjällsemester. Med optimerad planlösning där nedre plan rymmer entré med förvaring och i direkt anslutning finns badrum med wc och dusch och separat bastu/förråd. Ta ett kliv in i stugan och du möts av ett mysigt och rymligt vardagsrum med braskamin och utgång som leder dig ut till altanen i söderläge. Köket har allt du behöver och en matplats. Trappan leder till övre plan som rymmer tre sovrum i olika utförande. Två mindre sovrum med två enkelsängar i vardera rum och ett större sovrum med plats för både dubbelsäng och en myshörna med plats för skrivbord och fåtölj. Stugan säljs möblerad.

Längst upp på gatan når du preparerade längdspår och skoterled. Vemdalsskalet når du på 10 minuter med bil och Björnrike cirka 30 minuter. Storhogna och Klövsjös skidanläggningar är sammankopplade med en transportlift. På gångavstånd finns aktivitetshuset Storhogna M som passar hela familjen, med en restaurangdel och en aktivitetsdel med gym och bowling. Under de snöfria månaderna finns vandringsleder i närområdet i olika svårighetsgrader. Tröttnar du på att vara utomhus ligger det välkända Storhogna Högfjällshotell med spa endast ett par minuter bort med bil.


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
37 433 kr/år
Tomtarea
1 701 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vårfingerörtstigen såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vårfingerörtstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.