Vemdalsskalet Liftstigen 12

Vemdalsskalet Liftstigen 12

Slutpris

1 995 000 kr


Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Liftstigen 12


Slutpris
1 995 000 kr

Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Bostadsrätt på Vargen

Lägenhet på Vargen, med direktaccess till skoterled. Precis bakom Vargens värdshus och med perfekt läge säljs nu denna mysiga lägenhet. Huset rymmer nio lägenheter i en stabil förening med låg avgift. Omsorgsfullt omhändertagen och uppdaterade i två våningar med en otrolig uteplats i sydväst läge.

Nedre plan rymmer en hall med skiffer med golvvärme, torkskåp, tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter för att gömma undan mössor, vantar, skoterstället och pjäxorna. Ett sovrum med plats för antingen en våningssäng eller en mindre dubbelsäng. Även i sovrummet finns förvaringsmöjligheter. Badrum med snygga våtrumstapeter och golv, duschväggar och en mindre härlig bastu. Kök och allrum i öppen planlösning och högt i tak till sovloftet. En trapp leder dig till sovloftet som är öppet ner till vardagsrummet med plats för två enkelsängar och en social yta. Sjunk ner i fåtöljen efter en heldag ute med skidorna och läs en bok medan maten tillagas nere. Lägenheten har en egen uteplats med perfekt solläge på eftermiddagen och föreningen har ett gemensamt värmande spabad att krypa ner i på kvällskvisten.


Boarea
42 kvm
Avgift
2 000 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-02-01

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Vemdalsskalet Liftstigen såldes av oss 2024-02-01. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Liftstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.