Vemdalsskalet Solvargsvägen 63

Vemdalsskalet Solvargsvägen 63

Slutpris

3 500 000 kr


Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Solvargsvägen 63


Slutpris
3 500 000 kr

Vemdalen— Härjedalen

Ditt vinterparadis?

Stugan byggdes för fem år sedan och kräver inga åtgärder av en ny ägare. Man packar bara upp sina saker och tar sedan en tur med skotern eller på längdskidorna. Båda kan du åka från huset och direkt ut på spår/led. Huset är inrett med känsla och ger ett varmt välkomnande. Här finns tre sovrum och en "sängvrå", totalt möblerat med 8 bäddar. Badrum med bastu ligger på övre plan och badrum med dusch samt tvättmaskin finns på entréplan. Ett stort och öppet rum på entréplan rymmer kök, matplats och ett härligt allrum med fjällutsikt och en skön braskamin i blickfånget. På den stora verandan finns plats för utemöbel. Vi tror att ägaren till det här huset kommer att tillbringa en del tid här ute när vårvintern kommer med sol, värme och längre dagar.

I lugn takt promenerar du till Skalets Torg på lite knappt 15 min. Huset ligger i slutet av en gata, vid en vändplan så här har man ingen trafik att prata om. Titta in i hela vårt bildmaterial och på vår VR-visning för att se om det dags att boka en egen visning på plats! Stugan ligger för uthyrning via Skistar Ab under 2019/2020 och ny ägare är bunden att överta redan bokade veckor och teckna uthyrningsavtal med Skistar AB under den perioden.


Boarea/biarea
107/30 kvm
Driftkostnad
26 300 kr/år
Tomtarea
1 083 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-07

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Solvargsvägen såldes av oss 2020-01-07. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Solvargsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.