Vemdalsskalet Susannes väg 39B

Vemdalsskalet Susannes väg 39B

Slutpris

3 600 000 kr


Vemdalsskalet/ Ströms område— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Susannes väg 39B


Slutpris
3 600 000 kr

Vemdalsskalet/ Ströms område— Vemdalen— Härjedalen

Fjällkänsla på Vemdalsskalet med braskamin, bastu och närhet till både längd- och alpin åkning!

Nu finns möjlighet att förvärva ditt nya fjällboende i BRF Fjällstugan 1. En mysig bostadsrätt med kamin, bastu och närhet till fjället- allt som gör fjällvistelsen komplett!

Bostaden erbjuder tre sovrum i bra storlek med minst 9 sovplatser, kök och allrum i öppen planlösning och helkaklat badrum med bastu. På entréplan ryms också en praktisk gästtoalett med extra förvaringsutrymme. De sociala ytorna har en härlig takhöjd inramat i vackra timmerväggar där braskaminen ger extra mysfaktor.

Här bor du med närhet till utförsåkning, längdspår, skoterled och drygt 15 minuters promenad till Skalets torg och dess utbud av café och restauranger, livsmedelsaffär och butiker. Vill du njuta av god mat och kalfjällsupplevelse kan du nå Varggransstugan inom 3 km med längdskidor, skoter eller promenad, på sommaren även med bil ända upp till toppen. Via pisten "Lätta blåbär" från Hovdetoppen tar du dig hem efter en dag i backen och under sommarhalvåret finns många vandringsleder i området,

Bostaden har avtal med Skistar säsongen 22/23 och överlåts möblerad.

Välkommen att anmäla Er för visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
1 870 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1-2
Såld
2022-07-06

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Vemdalsskalet Susannes väg såldes av oss 2022-07-06. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Susannes väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.