Vemdalsskalet Vargfjällsvägen 2 D / Vemdalsskalet/ Vargen / Vemdalen

Välkommen till Brf Tomtebyn

Boarea/biarea
79/10 kvm
Avgift
1 560 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på vemdalsskalet vargfjällsvägen såldes av oss 2018-11-01. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på vemdalsskalet vargfjällsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vemdalsskalet/ Vargen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hann ni inte med när dessa stugor såldes för första gången i vintras? Då har ni chansen nu! Detta är en bostadsrätt med känsla av en fjällstuga i en obelånad förening, med tre sovrum, kök och allrum i öppen planlösning, badrum med värmande bastu och WC-rum. Ursprungligen har dessa lägenheter öppet till nock i allrummet på nedre plan, men i denna har säljaren använt takhöjden och gjort ett mycket användbart extra allrum på övre plan med härlig utsikt över backarna.

En kort promenad bort ligger Vemdalsskalets skidanläggning och Skalets torg med restauranger, butiker och uteliv. I närheten finns det fina längd- och skoterspår samt Vargens värdshus som även har skoteruthyrning. Tillträde kan ske omgående så det kanske är här ni firar jul i år? Säljes möblerat så här är det bara att flytta in.

Ta gärna en titt på vår VR-visning och drönarvy för att få en bättre uppfattning om stugans interiör och läge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration