Kyrkogatan 14

Kyrkogatan 14

Slutpris

1 550 000 kr


Malmbäck— Nässjö

Kyrkogatan 14


Slutpris
1 550 000 kr

Malmbäck— Nässjö

En fastighet med 5 sovrum på enskild tomt.

Fastighet men lång historia bakåt i tiden. Både genom att den gamla Nässjövägen som gick igenom tomten men även att den gamla möbelfabrikens lokaler står kvar och är relativt bevarade för framtidens nya projekt och kreatörer.

Huset som står på tomten idag är byggt 1953, med 5 bra sovrum samt sällskapsytor på entréplan. Här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel på sitt boende inte främst på köket och badrummen som är i stort sett original. Charmen med original är att det finns bevarat fiskbensparkett i flera rum, det finns även vackra glasdörrar från hallen till vardagsrummet och en gedigen trappa upp till övervåning.

Stor trädgård på 6760 kvadratmeter insynsskyddat och inga grannar i närområdet. Här kan du vara helt ensam på tomten och bara ägna sig åt odlingar eller annan hobbyverksamhet utan att störa någon.

Och trots så avlägsen tomt så är det knappa kilometern till stationen, Ica butiken samt restaurang och pizzeria. Till Malmbäcks skolan, F-6 är det 500 meter. Från Malmbäck pendlar man smidigt både till Jönköping och till Nässjö.


Boarea/biarea
130/76 kvm
Driftkostnad
39 815 kr/år
Tomtarea
6 760 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-09-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.