Bergvägen 21B / Trånghalla / Jönköping

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea/biarea
170/96 kvm
Driftkostnad
21 043 kr/år
Tomtarea
1 126 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-01-31
Bostaden är såld!

Denna villa på bergvägen såldes av oss 2020-01-31. Se alla våra försäljningar i samt även på bergvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trånghalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En väldigt välplanerad 1 1/2-plans villa med en härlig utsikt över Vättern! Denna villa passar både barnfamilj med närheten till skolor för barn i de flesta åldrar, eller för den mindre familjen som vill bo ståndsmässigt. Bergvärme pumpen från 2017, ger låg och säker drift. Stort garage med snickeri avdelning. Det inglasade uterummet bidrar till mys en stor del av säsongen. Närhet till ridklubb. Missa inte denna pärla! Välkommen att anmäla Er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.