Parkgatan 19 / Bodafors / Nässjö

Trivsam och ombonad boendemiljö!

Slutpris
170 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 040 kr/mån
Rum
1,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på parkgatan såldes av oss 2019-11-06. Se alla våra försäljningar i Bodafors samt även på parkgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av parkgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En välplanerad bostadsrätt på hela 43 kvm fördelat på 1 1/2-rum med kök till låg månadsavgift. Lägenheten har stor ljus och inbjudande hall med gedigen fiskbensparkett på golv som binder samman med vardagsrum. En trivsam lägenhet med egen tillhörande balkong i nordväst för en stunds avkoppling i kvällssolen. Här följer ett ljust och luftigt kök där varje liten yta utnyttjats för bästa funktion och förvaring. Med lättillgängligt badrum där badkar ingår får bostadsrätten ytterligare en dimension. Dessutom en avskild möblerbar sovalkov som också kan användas som kontorsdel. Bostadsrättsföreningen har också framtidssäkrat den digitala infrastrukturen genom att installera fiber. Med två tillhörande förråd ges också bra förutsättningar för förvaring här. I källarplan erbjuder föreningen dessutom bra möjligheter för klädvård av tvätt och tork samt cykelrum. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.