Planstigen 5

Planstigen 5

Slutpris

665 000 kr


Bodafors— Nässjö

Planstigen 5


Slutpris
665 000 kr

Bodafors— Nässjö

Välkommen till Bodafors och denna enplansvilla med källare belägen på väl tilltagen tomt med 1 056 kvm. Ett Myresjöhus för den mindre familjen bestående av tre rum och kök i entréplanet plus tre ytterligare inredda rum i källarplanet. Källarplan har även tvättstuga, bastu, wc, matkällare och klädkammare. Lättillgängligt kök i anslutning till hall som är från år 2008 där vissa vitvaror ersatts på senare tid. I övrigt två sovrum, wc och ett vardagsrum med stilenlig ekparkett på golv. Uppvärmningen sker idag från enkel och komfortabel fjärrvärme med smidig fjärrvärmeväxlare placerad i källarplan. Här har den digitala infrastrukturen framtidssäkrats med indragen och ansluten fiber som är placerad på vägg i vardagsrum. Även centraldammsugare är installerad för enkel och smidig städning. Trädgården är välutvecklad med flertalet fina trädgårdsväxter, fruktträd och rena grönytor. Med egen flaggstång på framsida av trädgården kan allmänna flaggdagar och högtidsdagar uppmärksammas lite extra. Övriga byggnader av ett fristående garage med visst underhållsbehov av tak samt tre praktiska förrådsbodar för trädgårdsredskap, trädgårdsmöbler, cyklar m.m. Bra parkeringsmöjligheter på stor grusad infart plus en stor garageplats. Bra läge med närhet till både affärsutbud, inrättningar och skola. Denna bostad har ett mervärde av Skyddat köp där säljaren låtit göra flera undersökningar av bostaden inför försäljningen. Det finns även ett omfattande försäkringsskydd som gäller under 12 månader efter tillträdet. Anmäl dig gärna för visning!


Boarea/biarea
82/76 kvm
Driftkostnad
39 594 kr/år
Tomtarea
1 056 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-02-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.