Rönngatan 8

Rönngatan 8

Slutpris

1 310 000 kr


Bodafors— Nässjö

Rönngatan 8


Slutpris
1 310 000 kr

Bodafors— Nässjö

Strategiskt läge på trivsam hörntomt som väcker känslor!

Nu ges möjligheten att förvärva en mycket trivsam och välplanerad fastighet i centralt läge. En 1 1/2-plansvilla med källare med många bra och praktiska utrymmen. Med boytan 125 kvm och biytor av källare och sidovindar på övre plan på 80 kvm ges det plats för den något större familjen. Stora delar av boningshuset har genomgått omfattande moderniseringar med nya ytskikt. Bland annat har ett helt nytt kök från 2016 kommit på plats (minimalt nyttjat) samt helkaklat duschrum i modern tappning. Delvis har nya fönster ersatts för bättre funktion och energiprestanda. Med inglasat och avskilt uterum samt balkong på övre plan, får boendet en dimension ytterligare. Uppvärmningen sker med hjälp från en kombipanna för pellets och ved. Här har man heller inte sparat på krutet genom att ha installerat tre ackumulatortankar på 500 l vardera. Med tillhörande stort garage och indragen el med bra belysning blir boendet komplett. Helt inflyttningsklart boende med möjlighet till ett omgående tillträde. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
125/80 kvm
Driftkostnad
36 698 kr/år
Tomtarea
1 068 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-10-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.