Norra Långgatan 44 / Centralt / Gislaved

Charmigt och mysigt hus med centralt och trevligt läge.

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
116/69 kvm
Driftkostnad
30 679 kr/år
Tomtarea
886 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Långgatan såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Gislaved samt även på Norra Långgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett väl omhändertaget hus om fem rum och kök! Denna charmiga villa har mycket att tycka om, bland annat har boendet fräscha ytskikt, fina trägolv, generös takhöjd och hög materiell standard. Härligt vardagsrum med gjutjärnskamin, hemtrevligt kök med nya kapitalvaror, mysiga sovrum och inredd vindsvåning med gott om plats.
Uppvärmning med jordvärme, nymålad fasad och målat tak. Fin utebelysning och carport med förråd.

Läget på Norra Långgatan är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till skola, matbutik och busshållplats. Dessutom ligger naturområde inom gångavstånd och en cykeltur bort hittar man även Gisle sportcenter.
Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.