Lammgränd 3

Lammgränd 3

Slutpris

1 950 000 kr


Lilla Bränninge— Habo

Lammgränd 3


Slutpris
1 950 000 kr

Lilla Bränninge— Habo

Förverkliga parhusdrömmen på härliga Bränninge!

Känslan av helt nytt boende är oslagbar! En del vill bo mitt i vimlet medan andra längtar ut något på landet. På Bränninge bor du mitt i det som förgyller tillvaron i ett öppet böljande jordbrukslandskap med svag sluttning i nordost där Vätterns blåa vatten anas på avstånd. Här har Obos/Myresjöhus uppfört 16 st nyproducerade parhus med 32 lägenheter i bostadsrättsform, anpassade för att passa in i landskapsbilden. Nu ges möjligheten att förvärva ett attraktivt boende om 5 rum och kök i två plan med öppen och ljus planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger öppna och härliga ytor i entréplan. På övervåningen finns den privata delen med tre sovrum och en mysig möblerbar läshörna. Bekvämligheter som två badrum, ett på vardera plan med egen kombinerad tvättstuga. Parhuset med bostadsrätten är beläget som första hus och erbjuder en välskött trädgårdstäppa med rena grönytor för enkel skötsel. Här finns också uteplats på baksida i nordost som består av ett trädäck med avskärmande träspalje mellan lägenheterna. Trädgården inramas av nyplanterade häckar, stenmur och staket utmed tomtgräns. Vid lägenhetens entré finns rena ytor av plattsättning med möjlighet för ett mindre cafébord och stolar. Självklart finns också egen carport för bilen samt ett uteförråd på ca 8 kvm i nära anslutning. Ett perfekt boende för såväl barnfamiljen som den med utflugna barn, som önskar villakänsla men föredrar bostadsrättens trygghet. Här bor man naturskönt men med stadens bekvämligheter på ej för långt avstånd. Upplev hög livskvalité på plats!
Varmt välkomna på visning!


Boarea
107 kvm
Avgift
4 125 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.