Nissafors Ingelsbo 5

Nissafors Ingelsbo 5

Slutpris

4 000 000 kr


Nissafors— Hestra— Gnosjö

Nissafors Ingelsbo 5


Slutpris
4 000 000 kr

Nissafors— Hestra— Gnosjö

Sommaridyll med sjöläge vid Algutstorpasjön!

Välkomna till detta smultronställe med ljuvlig utsikt över sjö och Isaberg i fantastisk vacker miljö. Charmigt och välplanerat boende med timmerväggar och synliga träbalkar. Boendet erbjuder modernt kök med trevlig matplats, storstuga med braskamin, stort kaklat badrum samt tre sovrum. Källarrum med panna och bra förvaring. Uppvärmning med värmepump och behaglig golvvärme på entréplan samt källare.

Härlig terrass med trätrall och en vedeldad badtunna för 5-8 personer i västerläge. På tomten finns även en redskapsbod med bra förvaringsytor och mysig gäststuga samt en timrad vedbod.

Detta boende erbjuder härlig atmosfär och generös takhöjd - ett underbart fritidsboende för åretruntbruk!

I området finns motionsslingor, vidsträckta skogar för vandring, svamp- och bärplockning samt flera naturreservat. Det finns ett stort antal fiske- och badsjöar att utforska. Alldeles intill slingar sig Nissan fram, det är populärt att utforska ån och öarna i sjön med båt eller kanot. Inom gångavstånd från bostaden finns Hestravikens värdshus som serverar god mat året runt och närhet till Isaberg GKs vackra golfbanor. På andra sidan sjön ligger Isaberg Mountain Resort med bland annat rodelbana, äventyrsgolf, ett tiotal mountainbikeleder och lika många skidnedfarter.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
ca 70 kvm
Driftkostnad
30 087 kr/år
Tomtarea
711 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-07-07

Mäklarhuset Gislaved

Denna fritidshus på Nissafors Ingelsbo såldes av oss 2022-07-07. Se alla våra försäljningar i Hestra samt även på Nissafors Ingelsbo.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.