Neptunusvägen 36 / Mariebo / Jönköping

Ett boende man lätt blir förälskad i!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
5 653 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Neptunusvägen såldes av oss 2018-09-27. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Neptunusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en 4:a som har alla förutsättningar att förälska sig i: de ljusa och öppna sällskapsytorna, den inbjudande atmosfären och i närheten till både natur och Jönköpings pulserande cityliv! Här har ni en fantastik, välplanerad och familjär 4:a som erbjuder moderna och väl tilltagna ytor som är genomgående renoverade. Hela lägenheten går i stilrent och smakfullt utförande fördelat på tre stycken sovrum, ett kaklat badrum med badkar samt ett luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket och dess matplats. Köket går i vitt utförande och bjuder på goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Utöver köksön finns det plats för större matbord intill fönster med utgång till en stor och härlig balkong samt en altandörr ut mot framsidan. I övrigt ett fantastiskt läge med närhet till Mariebos unika natur och rekreationsområden.

Bilen har sin givna plats under carporten mittemot fastigheten, som kan följa vid överlåtelsen då ingen annan yrkar på den. Här finns även ett större förråd i källarplan. Bostadsrättsformen gör det till ett ovanligt bekymmerslöst boende i stort format. Yttre vård och underhåll behöver du inte tänka på för det sköter föreningen.

När man bor här kommer man att uppskatta närheten. Sommartid som vintertid är det aldrig långt till områdets unika natur och rekreationsområden. Här finns vattenledningsparkens vackra dammar och motionsspåren vid Odensberg, Friaredalen och Stadsparken. Det är också nära till centrala Jönköping med gångavstånd till affärer, bio och restauranger. Låg- och mellanstadieskola finns vid Torpaplan ca 1 km österut och högstadium finns i Junedalsskolan ca 1,5 km norrut. Ett idylliskt område att se barnen växa upp på. Eller något för Er som vill lämna villan och söker ett bekymmersfritt boende med livskvalité i fokus!
Varmt välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration