Sjögärdsgatan 27A / Nyhem / Nässjö

Flerfamiljshus med rymliga och generösa ytor!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
154/77 kvm
Driftkostnad
81 494 kr/år
Tomtarea
711 kvm
Rum
14 rum (6-10 sovrum)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Sjögärdsgatan såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Sjögärdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlighet ges här att förvärva ett stort strategiskt beläget flerfamiljshus med slående utsikt över delar av Ingsbergssjön. Här erbjuds många möjligheter för utveckling av hyresbeståndet. Idag består det i huvudsak av fyra lägenheter. Tre av dessa är uthyrda tillsvidare. En lägenhet står idag vakant, fri för köpare att bestämma dess framtid. Lägenheterna är luftiga och välplanerade. Takhöjden mäter cirka 2,7 meter vilket ger dem en extra inbjudande känsla av ljus och rymd. Det stora tilläggsisolerade vindsplanet med takkupor, ges stora möjligheter för framtida inredning. Idag består det främst av två enkelt inredda vindsrum där ena har trinettkök och det andra ett pentry i dess anslutning. Det finns även ett enklare duschrum, separata wc och bra förvaringsutrymmen. Till allt detta tillkommer en stor källare med pannrum, tvättstuga, garage, förråd till samtliga lägenheter samt ett stort utvecklingsbart hobbyrum. Uppvärmningen sker idag från komfortabel och effektiv bergvärmeanläggning där ny kompressor ersatt gammal 2019. Yttertak har 2016 fått en omfattande renovering med utbytt råspont, ny papp och läkt samt betongpannor. Dessutom har en hel del plåtarbeten utförts i samband med detta. Huset omges av grönytor med inslag av fruktträd och trädgårdsväxter och trädgården avgränsas mot gatan med smidesstaket. För en stunds avkoppling finns en plattsatt och avskild uteplats för de boende. Vissa parkeringsmöjligheter för hyresgästerna finns på den asfalterade infarten. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.