Påskarpsvägen 1A, 1B och 3 / Solberga / Nässjö

Slutpris
700 000 kr
Boarea/biarea
146/214 kvm
Driftkostnad
82 757 kr/år
Tomtarea
2 083 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på påskarpsvägen såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Solberga samt även på påskarpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Solberga! Nu ges möjlighet att förvärva tre samtaxerade fastigheter samlat i en enhet med totalarealen 2 083 kvm. Ett stort boningshus i 1 1/2-plan med del källare på 146 kvm boarea fördelat över hela 7 rum och kök plus 214 kvm biarea. Här presenteras flertalet spännande utrymmen med speciella och karaktärsrika drag, som kan utvecklas till något extra och bli Ert nya hem. Boningshuset har tilläggsisolerats och erhållit ny utvändig panel år 2010 där vissa målningsarbeten kvarstår. Byggnaden har i övrigt något eftersatt underhåll där det föreligger en del renoverings- och moderniseringsarbeten för att få byggnaden i fullgott skick. För den som önskar skapa något extra finns dessutom stora magasinsutrymmen från tidigare butiksverksamhet av lager- och förrådsutrymmen i byggnaden. Här sätter bara fantasin gränserna på utvecklingsmöjligheterna. I övrigt finns tillgång av två helkaklade bad- och duschrum ett på vardera boningsplan för bra tillgänglighet. Uppvärmning sker främst från en kombinationspanna med pellets och elpatron. Det finns också en värmepump luft/luft samt en strategiskt placerad braskamin i vardagsrum som extra värmekälla. Med stort inbjudande vardagsrum får hela familjen plats och av tidigare butikslokal kan bli familjens nya allrum. Från stora spröjsade glaspartier skapas här trivsamt ljus och rymd till rummet. Med indragen fiber är också den digitala infrastrukturen säkrad för framtiden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.