Nyponstigen 5

Nyponstigen 5

Slutpris

3 400 000 kr


Vaggeryd

Nyponstigen 5


Slutpris
3 400 000 kr

Vaggeryd

Toppenhus på Södra Park.

Välkomna till detta fantastiska och pedant skötta hus. Endast två ägare. Huset är 171 kvm med fyra bra sovrum ett vackert ek kök från Ballingslöv med mycket spotlights under skåp och i tak.
När man kommer i den ljusa och välkomnande hallen möts man av ett rymd, ryggåstak och stora fönster ända upp i nock vilket ger en stor känsla. Praktiska inbyggda garderober. Vidare in ligger tvätt delen/klädvård, mitt emot en gästtoalett. Vidare in ligger ett perfekt tonårsrum, stort och luftigt med tillhörande "Walk in closet", även egen dusch med bastu.
Från köket ligger det stora vardagsrummet med en kakelugn , den är både vacker att se på och ger en ljuvlig värme länge. Utgång till ett stort uterum mot den fina trädgården. Tre stora sovrum ligger ihop med ett duschrum , det har klinker golv och kaklade väggar, även golvvärmen. Trädgården är som en oas med mycket växtlighet och härliga stenar från naturen . Ett stort förråd , ca 48 kvm, med ett inglasat uterum, byggdes 2009. Perfekt för Dig som har fundering eller redan har en verksamhet där man behöver plats. Även en friggebod för trädgårdsredskap.

Huset byggdes till och om med att bygga till entrén. Garagets tak höjdes och byggdes om från platt tak till ett sadeltak. Hela huset fick nytt tak, även läkt och papp byttes.
Huset är besiktigat och energi deklarerat.
Södra Park området är ett barnvänlig område finns fyra förskolor, mycket cykelvägar , vilket blir tryggt för barnen att cykla till både skolan och när de t ska ta sig till träningen eller annan fritidssysselsättning.

Vaggeryd ligger bra till när det gäller pendling till och från jobbet, Krösatåget, snabbuss mellan Jönköping och Värnamo samt E:an. 20 minuter med bil till Jönköping och ca 25 minuter till Värnamo.
Hjärtligt välkomna till eventuellt ert kommande boende.


Boarea/biarea
171/23 kvm
Driftkostnad
39 248 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-09-29

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Nyponstigen såldes av oss 2022-09-29. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Nyponstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.