Rastad fritidsby 11

Rastad fritidsby 11

Slutpris

3 100 000 kr


Rastad— Vaggeryd

Rastad fritidsby 11


Slutpris
3 100 000 kr

Rastad— Vaggeryd

Unikt tillfälle, en mysig idyll vid sjön Fängen.

Nu har du möjlighet att förvärva en fantastisk pärla i Rastad bara ett stenkast ifrån sjön Fängen med en sagolik trädgård!
Fastigheten består av ett hus, gäststuga, garage med hobbyrum och förråd. Stensatt garageuppfart, gångar och uteplatser. Tomten är i olika nivåer uppbyggd med stenmurar. Till gästhuset är det ett härligt trädäck med plats för utemöbler -en underbar plats att beskåda sjön på och att inta frukosten och njuta av morgonsolen.
Intill det stora husets ena kortsida är det en stenlagd uteplats omringad med blomstrande rabatt och en snygg uppmurad Nexö grill. Här kan man njuta av fåglarna och den fina naturen och framför allt , alla blommor i trädgården. På husets andra kortsida är altanen placerad med ingång till sovrummet och skjutdörrar ut till trädgården och den vackra fontänen. Här kan man sitta ifrån tidig vår till sen höst, lägga blicken på den vackra trädgården och följa sjöns olika skepnader.
Väl inne i huset välkomnas vi in i en praktisk hall som leder oss vidare till köket, tvättstugan, gästrummet och det stora vardagsrummet/matsal. Vidare in är det ett Tv-rum, wc med dusch och sovrum. I vardagsrummet och i hallen finns det varsin eldstad, ett mysigt inslag och en härlig värmekälla.

Detta är ett unikt tillfälle med en trädgård och ett läge vi sällan skådat, en fastighet som måste ses!

Vid sjön finns gemensam badplats och båthamn som underhålls av Rastad Fritidsby. Rastad fritidsby är en ekonomisk förening som syftar till att underhålla och iordningsställa de gemensamma ytorna, hamnen samt vattenanläggningen.
Fängen ingår i ett stor sjösystem med Kärringasjön, Tängsjön och Sandsjön. Fantastiskt badvatten och vid fiske har bland annat abborre, braxen, gös och gädda fångats i sjön.

Här bor man i lugnet med närhet till både Vaggeryd och Jönköping med endast 15 min, resp 25 minuters bilfärd.
Huset är besiktigat och energideklarerat.

Varmt välkomna till kanske ert nästa hem!


Boarea
96 kvm
Driftkostnad
27 861 kr/år
Tomtarea
1 254 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-08-27

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Rastad fritidsby såldes av oss 2021-08-27. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Rastad fritidsby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.