Björkelund 1 / Värnamo

Unikt drömhus i mysiga och idylliska Värnanäs!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
197/50 kvm
Driftkostnad
25 630 kr/år
Tomtarea
3 189 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Värnanäs Björkelund såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Värnanäs Björkelund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Värnanäs Björkelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att köpa en rymlig 1½ -plansvilla från 1980 i välskött skick. En fantastisk villa som rymmer 197 kvadratmeter fördelat på åtta rum och kök. Vidare är detta ett ståtligt boende med fräscha ytskikt, öppna spisar, stora sällskapsytor och vackra golv. Lillstugan med anor från 1800 talet.

Huset står på en välskött, barnvänlig och lummig trädgårdstomt/naturtomt med fruktträd, välskött gräsmatta, växthus, isolerat hundhus, dubbelcarport och redskapsbod.

Fastigheten är attraktivt belägen i trevliga Värnanäs perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till Centrum och dess service och utbud. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet i Värnamo med bara en kortare cykeltur.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.