Fjärilsvägen 28 / Gröndal / Värnamo

Charmigt hus med barnvänligt och attraktivt läge på Gröndal!

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea
136 kvm
Driftkostnad
32 951 kr/år
Tomtarea
862 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Fjärilsvägen såldes av oss 2019-11-12. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Fjärilsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att köpa ett charmigt enplanshus från 2003 i mycket bra skick. Här på populära och trivsamma Fjärilsvägen ligger den här fantastiska villan som rymmer 136 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök. Ett barnvänligt boende med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och lättmöblerade rum.

Huset står på en vacker, välskött och trevlig trädgårdstomt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gröndal

Gröndal är ett attraktivt villaområde i västra delen av Värnamo. Med det höga läget och närheten till skolor (Trälleborgskolan och Gröndalskolan), förskolor, lekytor, Borgen, natur och grönområden är det ett härligt område för barnen att växa upp i.

Egenskaper

Barnvänligt villa- och bostadsrättsområde till största delen bebyggt på 1980-talet Tack vare närheten till Gröndalsleden som sträcker sig från väster till öster runt stadskärnan tar man sig enkelt vidare med direkt anslutning till väg 27 mot Växjö samt Varberg utan att behöva in genom centrum. Tacksamt för den som pendlar t.ex. Bra lokala bussförbindelser.

Sport och fritid

Fotbollsplan och konstgräsplan. Närhet till området Borgen med motionsspår, friluftsaktiviteter och förskola gör området extra familjevänligt. De senaste åren har det byggts ett och markerats ett antal MTB-leder i Borgenområdet.

Skolor

Gröndalskolan (6-9) Mossleskolan (F-5) med fritids. Trälleborgsskolan (F-5). Pepparmyntans förskola. Ekbackens förskola. Växthuset. Mosslelunds förskola.

Service

Dagligvaruhandel (Willys, Netto, Citygross m.m.) Skola (Gröndalskolan) Förskolor (Pepparmyntan, Ekbacken) Äldreboende.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.