Törnskatevägen 46 / Nylund / Värnamo

Välplanerat och lättskött boende på omtyckta och trivsamma Törnskatevägen.

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
32 639 kr/år
Tomtarea
409 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Törnskatevägen såldes av oss 2019-10-04. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Törnskatevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en enplansvilla om tre rum och kök på Törnskatevägen 46! Här stiger du in i ett trevligt, kvadratsmart och mysigt hem om 80 kvadratmeter med utmärkt planlösning. Samt överbyggd altan med trädäck.

Huset står på en liten, rogivande och lummig hörntomt med ett förråd.

Varmt välkomna att boka er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nylund

Nylund är ett bostadsområde i östra delen av Värnamo. Frånsett några tidiga bostadshus är området bebyggt från 1970-talet och framåt med såväl friliggande villor som grupphusområden. Nytt bostadsområde i Nylund är under byggnation, vilket gör att området är under utveckling och kan förväntas växa i attraktion.

Egenskaper

Förskola finns i området, cykelbana till skolor (Enehagsskolan och Finnvedens gymnasium). Närhet till grönområden och motionsslingor/elljusspår/skidspår. Ca 2 km mestadels cykelbana till badplats Näsudden vid sjön Hindsen, ca 1 km till badplats vid Prostsjön. Nytt bostadsområde i Nylund är under byggnation, vilket gör att området är under utveckling och kan förväntas växa i attraktion. Området ligger drygt 1 km från centrum. Närhet till bibliotek, apotek, vårdcentral, kyrka och dagligvaruhandel.

Sport och fritid

Eljjusspår med fina motionsslingor, vintertid skidspår så snart möjlighet ges. Cykelväg till Näsuddens badplats vid Hindsen och till Prostsjöns badplats intill Finnvedens Gymnasium i närheten. 7 km bra bilväg till Värnamo Golfklubb, Näsbyholm.

Skolor och förskolor

Enehagsskolan (F-5) med fritids. Apladalsskolan. Finnvedens Gymnasium. Förskolor: Nylunds förskola. Biet. Getingen. Humlan. Trädkryparen. Törnskatan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till Gröndalsleden som sträcker sig från väster till öster runt stadskärnan tar man sig enkelt vidare med direkt anslutning till väg 27 mot Växjö samt Varberg utan att behöva in genom centrum. Tacksamt för den som pendlar t.ex. Bra lokala bussförbindelser.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.