Tröskvägen

Tröskvägen


Mellangården— Vetlanda— Nyproduktion

Tröskvägen



Tillhör projekt BRF Ekhöjden
Mellangården— Vetlanda— Nyproduktion

Alla bekvämligheter i ett plan!

Äntligen! En ytterst välplanerad och trivsam bostad med allt du behöver lättillgängligt i markplan: två sovrum som standard, ett allrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare – men också två stora, härliga altaner. Var det någon som sa livskvalitet?

Stig på!
Här stiger vi in i en välkomnande entré med utrymme för en rejäl skjutdörrsgarderob, som går att välja som tillval. Här hittar vi också det fräscha badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare, men vi kliver direkt in i händelsernas centrum: den fina öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Häng med!

Ett kök för alla
Det här moderna köket är snyggt, funktionellt och utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, glaskeramikhäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen. Som tillval kan du välja en trevlig köksö som dels kan användas som extra arbetsyta och dels passar fint för den som vill hålla kocken sällskap – eller kanske få lite hjälp med matteläxan?

Gott om plats att umgås på
Vardagsrumsdelen rymmer lätt ett matbord med plats för många, utan att för den skull försaka plats för soffmys. Stora fönster släpper in ljuset, och dubbeldörrar öppnar upp till den ljuvliga altanen. Den står redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med grannarna.

Två trivsamma sovrum
Hemmets mer privata utrymmen ligger lite avskilt, mot baksidan av huset. Här finns två trivsamma sovrum, det största av dem med plats för dubbelsäng. I denna del av huset hittar man även det lilla badrummet och ett mysigt allrum med utgång till din andra altan. Allrummet är perfekt för både filmkvällar och tv-spelande, eller varför inte som hemmakontor? Behöver ni ett extra sovrum går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Läs mer om alla tillvalsmöjligheter i tillvalsbroschyren.


Boarea
98 kvm
Avgift
4 556 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-12-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.